Szállítási információk

Tisztelt Vásárlóink!

Webáruházunk 2018.12.21 és 2018.01.08 között az ünnepek miatt szünetel.

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új évet Kívánunk mindenkinek!

Conte Magyarosrszág Csapata

 

Bruttó 12 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani! (azaz 9448,- Ft+ ÁFA összeg)
Házhozszállítás belföldre MPL futárszolgálattal a
             0-12.000 Ft  vásárlás esetén 990,- Ft
             12.001 Ft- tól ingyenes

MPL Posta Pont szállítás - Posta Pont megnevezéssel megjelölt MOL kutakra
              0-12.000 Ft  vásárlás esetén 990,- Ft
              12.001 Ft -tól ingyenes

MPL Postán maradó szállítás
             0-12.000 Ft vásárlás esetén 900,- Ft
             12.001 Ft- tól ingyenes

Postafiók címre nem szállítunk.

Szállítási idő: a leadott rendelések után 2-4 munkanapon belül a megadott címre ér a csomag. Kivétel, ha a megrendelt termék nincs raktáron, beszerzése 8-10 munkanapot is igénybe vehet.

Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.

Utánvétes lehetőséggel szállítunk: azaz, a megrendelt csomag árát a kézbesítéskor kell majd kifizetni a futárnak vagy a megjelölt postán az ügyintézőnek.
Lehetőség van házhoz szállításra, vagy megadott postán maradó csomag küldeményként is rendelni.

Az ország bármely településére kiszállítunk.

A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.
A szállítási díjat a megrendelés feladása előtt a szoftver automatikusan jelzi, így erről a rendelés közben folyamatosan  meg lehet győződni.  A házhozszállítás mellett lehetőség van a több mint 3100 átvételi Posta Pont egyikén történő átvételre is. 
Az átvételi pontok egyrészt a Magyar Posta postahivatalaiban találhatók, az ország szinte minden településén, a nagyobb városokban több helyen (mintegy 2500 postahivatalban), benzinkutakon, stb.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.

Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a info@contehungary.hu-mail címen vagy a +36-1-396-86-23 as telefonszámon!
Feltüntetett áraink magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

PayU Vásárlói tájékoztató